Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Κατασκευη τεχνητου επιφανειας walk the dog

Θα δουμε εναν τυπο που με μεγαλη τεχνη φτιαχνει ενα τεχνητο topwater που θα αποδοσει με την τεχνικη ανακτησης walk the dog . Δεν εχω ασχλοληθει με ιδιοκατασκευες αλλα μου αρεσει πολυ η ιδεα , αν καποιος ασχολειται ας μας δωσει τα φωτα του .

Walk the Dog - τεχνικη ανακτησης

Σας παρουσιαζω δυο video με την τεχνικη walk the dog που ειναι πολυ αποδοτικη για τεχητα surface , μην ξενχαμε οτι το spinning δεν θελει απλα πεταγμα και μαζεμα , δυστηχως ειναι πολυπλοκοτερο απο καθε αλλο ειδος παρακτιου ψαρεματος και για να γινει αποδοτικο θελει πολυ δουλεια.



popperς - τα απαραιτητα

Το τελευταιο διαστημα γινεται πολυς λογος για την χρησιμοτητα των poppers στο spinning.
Η αληθεια είναι οτι και εμεις απο αυτο το blog εχουμε τονισει την πολυ καλη δουλεια που κανουν στην επιφανεια αλλα και το ξεσηκωμα των κυνηγων απο τα βαθια τους καρτερια.
Το πια δουλευουν περισσοτερα και ποια λιγοτερο μαλλον δεν μπορει να απαντηθει , εξαλου spinning σημαινει the neverending story.
Προσωπικα ξεκιναω παντα με καποιο απο τα poppers μου , αυτο που εχω δει είναι οτι αν υπαρχει κυνηγος εκει γυρω τοτε σιγουρα με καποιο τροπο θα κανει την εμφανιση του. Απο εκει και μετα μια αλλαγη σε τεχνητο μπορει να δωσει ψαρι.
Χτες μαλιστα σε μια περιοχη μετα απο δυο πεταγματα popper ενας λαβρακας πεταχτηκε απο τη θαλασσα σχεδον με κολοτουμπα , διπλα απο το τεχνητο , με πολυ κεφι . Δυστηχως δεν εγινε τιποτα αλλα ακομα και κατι τοσο εντυπωσιακο ειναι που μας κραταει με τα τεχηντα στο χερι

Aς δουμε και ενα video απο τα νεα υδροδυναμικα poppers τα οποια θεωρουνται ως killers

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Cine Σελήνη

Το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο τρελό spinning αλλά
και δροσερά βράδυα με μπυρίτσες , βλέποντας ταινιούλα στο cine σελήνη που άνοιξε την προηγούμενη εδομάδα.

Για πληροφορίες σχετικά με τα έργα που θα προβάλονται μπορείτε να επισκεύπτεσται το <<αδερφό>> blog
καλή διασκέδαση

http://cineselini.blogspot.com/